Samen met uw kinderen een lekker hapje eten

Wilt u graag met uw kinderen uit eten en zijn uw kinderen gek op pannenkoeken? Dan is Brams Pannenkoekenhuis een leuke plek om uit eten te gaan met uw kinderen. Hier hebben ze namelijk heerlijke pannenkoeken die u zelf kunt beleggen met de ingrediënten die u zelf lekker vindt. Naast dat u hier lekker kunt eten is het ook een erg gezellig restaurant. Het is ook een erg leuke locatie om een kinderfeestje te geven. 

Menukaart

Bij Brams Pannenkoekenhuis kunt u meer krijgen dan alleen maar pannenkoeken. Zij hebben ook een aantal andere gerechten op de menukaart staan voor de mensen die liever geen pannenkoek willen. Zo kunt u hier bijvoorbeeld ook terecht voor een heerlijke biefstuk of lekker stuk kip. Naast dat u hier kunt eten is er in de buurt ook nog wat leuks te doen. Vlakbij het pannenkoekenhuis ligt namelijk nog een midgetgolfbaan. En met Pasen in aantocht organiseert het pannenkoekenhuis ook enkele leuke activiteiten voor kinderen.

Een reservering maken

Wilt u graag een tafel reserveren bij dit gezellige pannenkoekenhuis in Beekbergen? Ga dan snel naar de website en reserveer direct! U kunt natuurlijk ook telefonisch een tafel reserveren. Het telefoonnummer staat ook vermeld op de website. Daarnaast kunt u via de website ook de menukaart op uw gemak bekijken.