Gehele bedrijfsvoering regelen met Workspace

Workspace is een bedrijf wat de gehele bedrijfsvoering voor ZZP-ers en MKB-ers makkelijker wil maken. Dit doen zij door een alles-in-één pakket voor bedrijfsvoering aan te bieden. Die pakket zorgt voor het maken van offertes en facturen en voor bijvoorbeeld de registratie van de uren. Dit gebeurt allemaal erg makkelijk én digitaal. Dit scheelt tijd, moeite en geld. Alleen maar voordelen dus. Een voorbeeld is het maken van digitale facturen.

Digitale facturen maken met Workspace

Workspace heeft ‘basis facturen’ die u kunt aanpassen. U kunt heel erg makkelijk uw eigen huisstijl toevoegen zonder dat u hier een grafische vormgever o.i.d. voor nodig heeft. Daarnaast is het heel erg makkelijk om de inhoud van de factuur geheel aan te passen. U kunt de digitale factuur digitaal versturen naar de klant. Deze kan de factuur vervolgens online betalen met bijvoorbeeld iDeal. Voor het maken van een offerte geldt hetzelfde. Deze wordt digitaal al dan niet geaccepteerd door de klant. Geen sprake meer van printen, opsturen en ontvangen dus.

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat Workspace voor u kan betekenen naast het facturatieprogramma? Kijk dan op de website. Hier vindt u alle informatie. Als u vragen en/of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van de contactgegevens op de website.