Een mediator in Leeuwarden voor elk conflict

Heeft u een conflict? Bijvoorbeeld over een hek met uw buren? Een miscommunicatie met uw baas? Of over regelingen na uw scheiding? Dan kan het ontzettend handig zijn om iemand in te schakelen die u kan helpen om tot een geschikte oplossing te komen. Ik raad u aan niet voor een advocaat te kiezen. Deze zal zorgen voor vijandige posities en een oplossing waar niet iedereen het mee eens is. Kies voor een mediator in Leeuwarden.

Mediation in Leeuwarden

Als u een conflict heeft kunt u naar een mediatior gaan. Een mediator is een persoon die als derde bij een gesprek aanwezig is. Deze zal geen oplossingen voor u gaan verzinnen, maar zal ervoor zorgen dat u en de andere partij samen tot oplossingen zullen komen. Hierdoor werkt u als het ware als collega’s en zal er niet een competatieve en vijandige sfeer ontstaan. Dit is goed voor de vertrouwensband. De gesprekken zullen op een informele en prettige manier verlopen. Een mediator zal zich nooit met de inhoud bemoeien en is altijd neutraal.

Meer weten?

Kijk op de website voor alle informatie. U vindt hier ook contactgegevens om vragen te stellen of opmerkingen te plaatsen. Wilt u direct een afspraak maken? Dat kan ook via de website.