Een heerlijk Retraite weekend in Egypte

Iedereen is druk. Altijd. Maar wat nou als dit uw hele leven beheerst? Het meedraaien in de 24-uurs maatschappij kan heel vermoeiend zijn en zorgt bij veel mensen voor de nodige stress. In dit soort gevallen kan het heel verfrissend zijn om voor uzelf een retraite weekend (of week) te boeken. Even helemaal tot rust komen en aan niets anders denken dan aan uzelf.

Oasis FLower Of Life in Hurghada, Egypte

Deze rustgevende plek kan uw thuisbasis worden gedurende uw verblijf in Egypte. Hier kunt u zich volop storten op uw welzijn en gezondheid. Door middel van de aangeboden workshops en healings kunt u weer op zoek naar uw innerlijke zelf. U kunt uw verblijf geheel zelf inrichten. Of u nou gebruik wilt maken van de alternatieve behandelingen en meditaties, of alleen wilt genieten van de natuur, bij Oasis Flower Of Life kunt u het allemaal zelf bepalen. Dit keer is het uw beurt om te kiezen voor uzelf!

Een spirituele reis

Mocht u op zoek zijn naar meer inspiratie of transformatie, dan is de spirituele groepsreis wellicht iets voor u. Deze wordt een paar keer per jaar georganiseerd en wordt gecombineerd met bezoeken aan oude sacred tempels en krachtenplaatsen in de woestijn. Voor meer informatie over deze excursie naar Hurghada neemt u een kijkje op de website van Oasis FLower Of Life.