Volg een mediation opleiding

Mediation wordt steeds populairder onder het Nederlandse volk. Mediation houdt in dat twee partijen onder begeleiding een oplossing vinden voor een conflict, een methode die steeds vaker bij scheidingen wordt ingezet. Bij mediation zal een rechter niet de beslissingen nemen, maar neem jij samen met de persoon in kwestie. Het kan dus nooit zo zijn dat er een partij niet tevreden is met de beslissing. Vinecoaching biedt een mediation opleiding aan!

Opleiding in mediation

Door mediator te worden, leer je meer over goed omgaan met conflicten. Vinecoaching kan je hierin trainen en opleiden. Vinecoaching geeft mediation trainingen om je vaardigheden te vergroten. De training duurt een jaar en bestaat uit drie blokken van vier dagen. Je kunt je inschrijven voor het eerste blok, om vervolgens zelf te beslissen of jij de andere twee blokken wil volgen. Een mediation training bestaat uit verschillende vaardigheden, zoals het vinden van de verbinding tussen beide conflictpartijen. Zodra deze gevonden is, kan er door de mediator gewerkt worden na een oplossing. Die persoon kun jij zijn!

Zelf leren

Wil jij zelf meer leren over mediation door een training te volgen en zo  een rustpunt in een geschil worden. Bekijk in dat geval snel de website van Vinecoaching om meer informatie te lezen over de trainingen en hoe je je daarvoor kunt opgeven!