Laat uw hond logeren bij Hondenpension Ingen

Gaat u op vakantie of een paar dagen weg en bent u op zoek naar een verblijfplaats voor uw hond? Breng uw hond dan bij Ingen hondenpension. Bij dit pension verzorgen zij uw hond met heel veel liefde, enthousiasme en ervaring.

Het pension

Bij dierenpension Ingen zitten de honden in kennels. Als het mogelijk is plaatsen ze de honden samen in een kennel en gaat ze samen naar buiten in groepjes. Deze groepjes worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. Ze zoeken voor elke hond een geschikte partner op basis van grote, ras, karakter en leeftijd. De honden gaan per dag vaak naar de speelweide om lekker te kunnen spelen, snuffelen, graven en ze kunnen zelfs badderen in de zwembadjes. Er is veel schaduw in de zomermaanden en binnen in de kennels is er airconditioning. In de wintermaanden zijn de kennels voorzien van vloerverwarming.

Een afspraak maken

U kunt uw hond gerust achter laten bij Dierenpension Ingen, het hondenpension in Nijmegen. Bent u benieuwd naar het pension? Ze maken een afspraak met u voor een vrijblijvende rondleiding. Tijdens deze rondleiding kunt u het pension bekijken en de medewerkers leren kennen. Wilt u gelijk een reservering maken? Dit kan via de contactgegevens op de site.