Denken aan Ibiza

Afgelopen jaar zijn mijn man en ik voor het eerst in ons leven op Ibiza geweest. Echter hebben mijn man en ik een enorm goede vakantie gehad en is Ibiza echt een voorloper op de rest van de wereld. De mensen op Ibiza dragen gewoonweg wat zij zelf willen dragen en niemand kijkt raar naar elkaar. Iedereen leeft op Ibiza hun eigen leven en dit zie je dan ook in alles terug. Bovendien zijn de feesten op Ibiza ook nog eens geweldig, maar vooral de mode viel mij daar enorm op. Zo vond ik de Ibiza tassen enorm geweldig, maar heb ik deze niet kunnen kopen.

Een dure vakantie

De vakantie op Ibiza was er ééntje die enorm duur was. Om deze reden kon ik op het eiland geen Ibiza tas kopen, omdat ons budget gewoonweg te klein was tijdens deze vakantie. Echter eenmaal in Nederland aangekomen besloot ik om te gaan zoeken naar een verkooppunt waar zij deze tassen verkochten. Al gauw kwam ik terecht bij de webshop van Hindi & Bindi waar zij een enorme collectie aan Ibiza tassen verkochten!

Ook Ibiza tassen kopen?

Wil ook jij de Ibiza tassen van Hindi & Bindi kopen? Surf dan direct naar de website van de specialist en koop vandaag nog zo’n geweldige Ibiza tas!