Stipte alles in 1

stipte heeft een mooi alles in een pakket. Het Scarlet in een pakket is zeer compleet met naast televisie, telefonie en internet ook mobiel internet. En het mooie bij de Scarlet alles in een pakketten is, dat je niet alles hoeft af te nemen. Je kunt een, twee, drie of alle vier de diensten afnemen. Het is wel zo, dat hoe meer diensten je afneemt bij Stipte, hoe hoger je korting wordt. Dus het kan soms slimmer zijn om een paar extra pakketten te kiezen dan slechts een. De keuze is echter aan jou! Jij bepaalt wat je in het Scarlet alles in een pakket neemt.

Lekker snel internet! 

Bij het stipte alles in een pakket heb je volop keuze. Je krijgt tal van verschillende televisie zenders (natuurlijk digitaal) en ook verschillende radiozenders. Daarnaast beschik je over een snelle internet verbinding tot 20 megabytes per seconde aan downloadsnelheid. Daarnaast kun je dan nog bellen met een lager tarief. Ook kun je kiezen voor het mobiele internet. Er is dus volop te zeggen over het alles in een pakket van Scarlet! En het is zeker een pakket wat je mag overwegen als het in jouw regio beschikbaar is.
Voormaligscarlet alles in een

Wacht niet langer en ontdek nog vandaag de vele voordelen van het Stipte alles in een pakket.