Elektrische sigaret

Voor al die rokers die bereid zijn om over te schakelen naar elektronische sigaretten, is het belangrijk om wat over deze apparaten te leren. Nu de markt wordt overspoeld met verschillende soorten elektrische sigaretten, verschijnen er veel die op tabak sigaretten lijken. Echter, alle elektrische sigaretten werken op een andere manier dan de reguliere tabak sigaret. Doordat ze op een ander manier werken, hebben deze digitale sigaretten een minder schadelijk effect op de gezondheid dan de gewone sigaretten. Daardoor geven miljoenen rokers wereldwijd de voorkeur aan een elektrische sigaret. Er zijn zelfs artsen die zijn begonnen met het aan patiënten aanbevelen van elektrische sigaretten.

 

Een elektrische sigaret is vrij van tabak, teer, as, en verbranding. Dit betekent dat je niet die 400 giftige stoffen binnen krijgt terwijl je de rook-achtige damp inhaalt. Een elektrische sigaret produceert ook geen rook, maar nicotine damp die eruit ziet als rook, maar niet hetzelfde is! Door het leveren van nicotine in de vloeibare vorm in de gewenste hoeveelheid, heeft het apparaat ook zeer zeker een aantal mensen geholpen om van de slechte gewoonte van tabak roken af te komen. Dus, wat maakt een elektronische sigaret nou zo fantastisch? Het zijn de unieke onderdelen en de werking, die we hieronder aan je gaan uitleggen!

 

Onderdelen van een elektrische sigaret

Om de werking van deze revolutionaire apparaten te begrijpen, is het essentieel dat je de onderdelen kent. Een normale elektronische sigaret bestaat uit drie grote delen, namelijk, de lithium-ion batterij, de atomizer, en de cartridge.

 

Hoe de onderdelen van de elektrische sigaret werken

Meestal bestaat een elektrische sigaret bestaat uit een lithium-ion batterij die oplaadbaar is en fungeert als de motor in het apparaat. Van alle onderdelen, is de batterij het langste. Terwijl in één stuk modellen de batterijen niet oplaadbaar zijn, zijn de batterijen in twee-en driedelige modellen oplaadbaar. Ongeacht het model, is de batterij de leverancier van de warmte die uiteindelijk verantwoordelijk is voor de verdamping van de vloeibare nicotine opgeslagen in de cartridge.

 

Nadat de batterij energie geeft, dan is het de atomizer die als verwarmer van de vloeistof dient. De atomizer behoort tot de verdampingskamer die op de batterij wordt geschroefd en op een holle buis lijkt. Het bevat lont en filament van metaal om de vloeistof uit de cartridge te trekken en in stoom om te omzetten.

 

De cartridge fungeert als de vloeistofhouder in de elektrische sigaret. Naast het aanbieden van het mondstuk, fungeert de cartridge als houder voor de vloeibare nicotine die bestaat uit water, smaakstof en FDA-goedgekeurde glycerine of propyleenglycol om de nicotine te verdunnen. U kunt zowel de smaak en nicotine sterkte uitkiezen bij de aankoop van het apparaat.

 

Dit maakt duidelijk dat er noch tabak noch verbranding bij de elektrische sigaret komt kijken, zodat je overal veilig om kan gaan met uw nicotine vraag.