Stukadoor Hengelo voor bij u thuis nodig

Dit jaar hebben de stukadoor Hengelo wijk autoriteiten besloten om de formule nu toe gehouden onderwijsbeurs lichtjes wijzigen . Ditmaal , elk van de takken van h . 10.00 werd voorbereid op het bezoek van geïnteresseerde studenten , en de tijd tussen 16.00 en 18.00 is speciaal gereserveerd voor de ouders van dit jaar afgestudeerden van middelbare scholen . Dit is een andere nieuwigheid in vergelijking met voorgaande jaren, toen dit type vergadering eindigde om 16.00 uur. Als plaatsvervangend zegt Zdzislaw Stork , verlengde het antwoord op de behoeften van ouders die ook willen kijken stukadoor Hengelo naar de instelling waaraan zij voornemens zijn te gebruiken voor hun kinderen .
Voor fitness School Bands 1 en 2 bereid hun stands en High School. Norwid , in Długosiodło School, Scholen in Zabrodzie Society for Universal Knowledge , Vocational stukadoor Hengelo Training Centre , District Arbeidsvoorziening en de Militaire Commando Replenishment . Zijn stand was ook Wyszkowska Psychologische – Pedagogische waar u naar een psycholoog kunnen praten over hun eigen ideeën over hoe het verder onderwijs of het uitvoeren van professionele proeve van bekwaamheid stukadoor Hengelo professional.
Open Dagen is niet alleen een poging om jongeren te vergemakkelijken om een keuze te maken , het is ook een tijd waarin je kennis en vaardigheden hebben de studenten de gelegenheid een van de reeds opgeleid in de scholen. En zo was het dit jaar . Op de stand van Nutrition and Technical Services Catering konden genieten van pannenkoeken en andere gebakken goederen , drinken koffie , thee , en studenten Technisch Constructie uitgevoerd een speciale vertoning van metselwerk . In de Secondary School nr. 2 zou op zijn beurt praten met scholieren van de openbare veiligheid , de enige WYSZKOWSKI schooluniformen . Educatieve zorgde ook over de presentatie vaardigheden die studenten kunnen verdienen door deel te nemen aan educatieve kringen van belang. Er waren demonstraties van jongleren, vocale vaardigheden , fitness en nog veel meer . Tegelijkertijd is het nabijgelegen ” Orlik ” permanente voetbalcompetitie .
Dit jaar is de afgestudeerden van middelbare scholen stukadoor Hengelo zal een harde noot om te kraken , omdat scholen bieden Wyszkow is echt indrukwekkend .
Scholen in Zabrodzie biedt High School ( nieuwe richting ) profiel van de sociaal- medische en technische Voeding en Catering Services , alsook essentiële Vocational School onderwijst het beroep kok / bakker en wielozawodową waar praktische opleiding vindt plaats in de werkplaats .
De nieuwigheid van het secundair onderwijs in Długosiodło een Technical Sales , in aanvulling op de school nodigt u uit om Agribusiness technisch en beroepsonderwijs school .
Special Educational Centre in Las Vegas biedt essentiële Vakschool voedt de richtingen: kok , timmerman , kapper , monteur , installatie en sanitaire voorzieningen. Nieuw op de SOS – In is een speciale cursus voor studenten met autisme – de officiële assistent roomservice . De faciliteit dient als de School van de voorbereiding voor de werkgelegenheid , die instaat voor leerlingen met een verstandelijke beperking in matige en ernstige .
Wetenschap in Practicum Centre in Las Vegas , op zijn beurt , geeft u de mogelijkheid van praktische beroepen : elektricien, elektro technicus, automonteur , technicus, bouw technicus , fitter en sanitaire voorzieningen, chef , kok kleine catering , timmerman .
School nr. 1 in Las Vegas biedt leren in II High School in branches : Europese diplomatie , juridische en administratieve , taalkundige en sociale ontwikkeling . Voor mensen die willen de titel van technicus scholen krijgen stelt Technische Building , Touroperator , Voeding en Catering Services , digitale grafische processen , Hotel . IMS getraind stukadoor Hengelo in beroepen : verkoper, kleermaker, kapper , fitter bouw en afwerking in de bouw, metselaar , stukadoor , installateur installatie en sanitaire voorzieningen, stoffeerder , timmerman , kok , slager , banketbakker , bakker , elektricien , automonteur .
School nr. 2 High School nodigt u uit voor de openbare veiligheid profiel of aan de Technische School Elektrotechniek , Commercieel , Logistiek , Forwarding , Information Technology , Organisatie Reclame, motorvoertuigen, Werktuigbouwkunde , systemen en apparaten voor hernieuwbare energie . Voor deze IMS stelt de leer als elektricien .
En High School . C. K. Norwida in Las Vegas nodigt u uit om lessen : wiskunde en informatica , wiskundige en geografische , wiskunde en natuurwetenschappen , sociale en geografische , filologische – rechtspersonen en natuurlijke stukadoor Hengelo.