Schildersbedrijf Enschede voor bij u in het vakantiehuis voor bij u in het vakantiehuis

Wilmette , IL ( WorkersCompensation.com ) – Fortune Painting Co Inc Schildersbedrijf Enschede voor bij u in het vakantiehuis is aangehaald voor 25 schendingen door de US Department of Occupational Safety and Health Administration Arbeid , waaronder opzettelijke schildersbedrijf Enschede nodig en herhaal schendingen van werknemers aan gevaarlijke niveaus van lood uit loodhoudende schilderen. OSHA aangehaald het bedrijf voor het niet om werknemers te beschermen tegen ernstige valpartijen voorkomen tijdens het herstellen van een huis in Wilmette . De Schildersbedrijf Enschede voor bij u in het vakantiehuis  Lincolnwood gevestigde bedrijf heeft een uitgebreide geschiedenis van OSHA schendingen en gezichten voorgestelde sancties van $ 159.390 na de meest recente onderzoek . Blootstelling aan lood kan op lange termijn schade aan het centrale zenuwstelsel , urine , bloed en de voortplantingsorganen veroorzaken .
OSHA begonnen met een inspectie van het bedrijf in november 2013 onder de Nationale nadruk Programma voor Lead and Local nadruk Programma voor Fall gevaren * .
” Lood is een van de meest voorkomende gevaren voor de gezondheid gevonden in de industrie en is een belangrijke oorzaak van beroepsziekten . Lead deeltjes zijn gemakkelijk vervoerd van bouwplaatsen op kleding en andere materialen , zodat het nemen van voorzorgsmaatregelen om blootstelling te voorkomen is het van vitaal belang voor de gezondheid van de werknemers en hun families “, zegt Angie Loftus , OSHA area Director voor Chicago North in Des Plaines . “Fortune Schilderen heeft een geschiedenis van het niet voldoen aan OSHA-normen . Herhaal overtreders tonen een gebrek aan zorg voor de veiligheid en gezondheid van hun werknemers . ”
Fortune Schilderen nagelaten blootstelling van de werknemers vast te leiden voor het leiden van werknemers om verf met schuurmachines en schrapers verwijderen uit de Wilmette huis , wat resulteert in een eigenzinnige OSHA overtreding . Een opzettelijke overtreding is een gepleegd met opzettelijke , wetende of vrijwillige minachting voor de eis van de wet , of met duidelijke onverschilligheid voor de veiligheid en gezondheid van de werknemers .
Het bedrijf werd zeven herhalen citaten uitgegeven . Herhaal schendingen betrokken OSHA ’s adembescherming normen, zoals niet te verzekeren werknemers goed had gemonteerd maskers om hen te beschermen tegen lood overbelichting en om hen te trainen in het gebruik en de procedures van de luchtwegen . Andere terugkerende schendingen onder droog veegt het vuil verontreinigd met loodhoudende verf , niet in slagen om speciale werkschoenen of wegwerp dekbedden bieden en het ontbreken van een schone kleedruimte om de verspreiding van lood besmetting te voorkomen .
Het bedrijf werd ook genoemd een herhaling overtreding voor het niet om werknemers te beschermen tegen valpartijen voorkomen . Falls zijn de belangrijkste doodsoorzaak in de bouw . Vorig jaar werden bijna 300 werknemers Schildersbedrijf Enschede voor bij u in het vakantiehuis  dodelijk gewond in bouwgerelateerde valt landelijk.
Een herhaling overtreding bestaat wanneer een werkgever eerder is aangehaald voor dezelfde of een vergelijkbare overtreding van een norm , regeling, voorschrift of bestelling op een andere faciliteit in federale handhaving staten in de laatste vijf jaar . Fortune Schilderen was eerder aangehaald voor deze gevaren, op jobsites in 2008 en 2012 . Sinds 2008 heeft het bedrijf is geïnspecteerd door OSHA 10 keer , wat resulteert in meerdere overtredingen .
Fortune Schilderen werd aangehaald voor 14 ernstige overtreding van gebrek aan bescherming van de luchtwegen ; persoonlijke beschermingsmiddelen , zoals een veiligheidsbril en kleding; opleiding en administratieve controles ; en huishoudelijke praktijken . Een ernstige schending treedt op wanneer er een aanzienlijke kans dat de dood of ernstig lichamelijk letsel kan het gevolg zijn van een gevaar waarover de werkgever wist of behoorde te weten .
Drie extra schendingen betrokken niet in slagen om een blootstelling aan lood compliance-programma , onjuist gebruik van elektrische apparatuur uit te voeren en niet naar medische aanbevelingen voor het vermogen van elke werknemer aan een respirator gebruiken bieden schildersbedrijf Enschede voor bij u in het vakantiehuis  .