Schildersbedrijf Almelo overzicht

Op maandag , schildersbedrijf Almelo overzicht Joslyn Art Museum opnieuw introduceerde een portret van een prominente 17e-eeuwse Nederlandse burger , geschilderd door de beroemde kunstenaar Rembrandt van Rijn .
Een groep van ongeveer 200 schildersbedrijf Almelo museum patroons woonde een vernissage van Rembrandts ‘ Portret van Dirck van Os , ” gevolgd door een lezing en lunch .
Echtheid van het portret als een Rembrandt werd in twijfel geworpen in de jaren 1980 en werd pas onlangs bevestigd door toonaangevende autoriteit schildersbedrijf Almelo in de wereld als een van de werken van de kunstenaar. Het zal op openbare weergave wanneer het museum opent dinsdag . Als onderdeel van schildersbedrijf Almelo de Joslyn vaste collectie , het is zichtbaar voor gratis ( het museum geëlimineerd algemene toegangsprijzen vorig jaar) .
Joslyn supporters waren blij om te zien het schilderij neemt zijn prominente plaats in het museum. Voor sommigen was het een soort reünie .
Mary Jo Schiro werkte bij het ​​museum informatiebalie schildersbedrijf Almelo in de late jaren 1970 en zei dat ze herinnert zich nemen van een lunchpauze tour waarin het schilderij werd besproken . Op maandag , Schiro en haar vrienden waren onder de eerste om de galerie te openen. Het zien van het weer voor de eerste keer in een kwart eeuw , zag ze het schilderij ze zich herinnerde op een nieuwe manier , het resultaat schildersbedrijf Almelo van uitgebreid behoud uitgevoerd op het portret.
“Ik denk dat het gewoon geweldig met de restauratie hoe je een heel ander gevoel over het karakter van de mens ,” zei Schiro , eraan toevoegend dat hij leek meer indrukwekkend .
” Hij ziet er wijs, in plaats van wereldse , ” voegde haar vriendin Kathy Nelson , die onlangs opgeleid om een Joslyn docent zijn.
Na het bekijken van “Portret van Dirck van Os , ” longtime schildersbedrijf Almelo Joslyn supporter Anne Wever nam plaats in een aangrenzende galerij. Voor haar is het schilderij triomfantelijke terugkeer als een Rembrandt bevat een les .
“Kijk eens naar al deze prachtige schilderijen hier dat we allemaal voorbij lopen veel te vaak, ” zei ze . ” Het is echt een heads-up (ongeveer ) de andere schilderijen in hier schildersbedrijf Almelo dat we voor lief nemen. “