Installatietechniek Almelo is er voor u

St. Pölten / Wenen . Stemmen installatietechniek in Almelo per post is al mogelijk sinds afgelopen vrijdag , is op dinsdag dan tot en met 19 mei in de gebouwen van de verkiezing van de vertegenwoordigers in de Tweede Oostenrijkse Kamer van Arbeid ( AK ) op de kalender . Minstens 430.000 werknemers worden opgeroepen om te stemmen , met het jaar van de dans van de AK – verkiezingen is in de provincies voltooid . In Neder-Oostenrijk , zijn de ogen vooral gericht : Tot slot is er op zijn minst installatietechniek Almelo indirect voor de Tweede Oostenrijkse Johanna Mikl – Leitner , naast de taak als minister van Binnenlandse Zaken en de federale coördinator van de ÖVP – werknemer installatietechniek Almelo Federal ÖAAB , een test voor .

Formeel , leidt installatietechniek Almelo natuurlijk Vice President Francis Hemm de zwarte arbeiders terug in de AK – verkiezing . Opvallend is echter de bewuste nabijheid van sterke regionale partij met gouverneur Erwin Pröll aan de top. De ÖAAB lijst gebeurt dus als een “People’s Party- Neder-Oostenrijk ” aan . Tot dusver is de zwarte ÖAAB kon zijn suprematie in de AK – verkiezingen in Tirol en Vorarlberg te verdedigen, installatietechniek Almelo maar had , met uitzondering van Tirol – leed verliezen – soms bitter .

Gemakkelijk is het niet voor de ÖAAB in Neder-Oostenrijk . Ten installatietechniek Almelo slotte is de zwarte arbeiders maken dit jaar op de AK – keuzelijsten acht andere concurrenten , met name de Rode Trade Union Group ( FSG ) , die met rijke 60,5 procent van de stemmen die sinds 2009 niet minder dan 69 van de in totaal 110 zetels in de Tweede Oostenrijkse Kamer van Arbeid en met de 48 -jarige elektricien geleerd Markus Wieser is de president . Hij verhuisde na het presidentschap in november 2013 . Achter eerder gerangschikt de ÖAAB met een eerbiedige afstand en 23,5 procent en 26 zetels in de kamer assemblage . Zoals in Wenen hekelde tijdens de verkiezingscampagne dat Wieser van campagne tussen FSG functie en AK – office nauwelijks te scheiden. De Freedom werknemers 8,5 procent en negen mandaten derde sterkste installatietechniek Almelo kracht .