Installatiebedrijf in Almelo nodig voor uw woning

Casting ( Ch ) . De stad installatiebedrijf Almelo nodig ? heeft weer een opgelegde bouwstop in het transformeren van de Miller Hall. Gelegenheid zijn de elektrische installatie waarbij de monumentale gevel werd beschadigd . Op woensdag , zullen de volgende stappen worden besproken op de site met de bouw gezag , monumentenzorg alsmede bouw- en aannemers .

Volkshalle_070514 vergrootglas – artikel Klik om te vergroten In de entree hangt een recht van cijfers links werd verwijderd om de kabel te trekken voor een lichte . (Foto : pv )
© Red
In detail , is het belangrijk dat de elektricien kabel de Installatiebedrijf in Almelo nodig voor uw woning buitenwand had gelegd om verlichting monteren op de ingangen . Te dien einde , de arbeiders gewoon verwijderd enkele van de mooie cijfers in de Art Nouveau decor , waarmee de ingangen waren genummerd in de bouw van de People ’s Hall 90 jaar geleden . Een inwoner van Fröbelstraße had gemerkt dat ; Hij wendde zich tot de lokale Monument Bescherming Persoonsgegevens van de Stad en de pers.

Gemeentelijk woordvoerster Claudia boei sprak van een ” zeer betreurenswaardig actie ” en verwees naar de huidige lokale datum en site management . Het nemen van bekende binnenlandse architect Bernd Zipse geldt voor de eigenaren en investeerders uit Wetzlar . Op verzoek werd Zipse boos door de acties van de elektricien houdt de schade maar herstelbaar en zei : ” . Dit wordt teruggebracht in orde” Dus men is al bezig om een ​​aantal van de gebroken gips cijfers samen te stellen . Over enkele ingangen zij had ontbroken vóór de aanvang van de bouwwerkzaamheden .