Infominds helpt je met een faxserver tegen papier verspilling

Heb jij binnen je bedrijf nog veel te maken met de fax apparatuur? Dan zul je het vast ontzettend zonde vinden van alle inkt en het papier dat er bij iedere fax een print word gemaakt. Je zou graag willen dat bepaalde berichten gewoon via de email of telefoon gingen en niet meer allemaal geprint moesten worden.

Niet alleen is het papier en de inkt ontzettend duur maar ook is het ontzettend slecht voor het milieu om zoveel inkt en papier onnodig te gebruiken. Tegenwoordig heb je fax servers die er voor zorgen dat jij je faxen op een andere manier kunt ontvangen en niet meer hoeft te ontvangen via het fax apparaat.

De server word aangesloten zo dat je alle faxen ontvangt via email en je niet meer onnodig veel papier kosten hebt. Ook verspil je bijna geen papier meer hierdoor en als je dan toch liever iets geprint hebt kun je dit altijd nog vanaf de mail uitprinten op papier.

Bij infominds kun je terecht voor zo’n faxserver, zij zullen je precies laten zien wat het inhoud en hoe het werkt. Dan kunnen zij het voor je aansluiten en je helpen met het vinden van de juiste server. Ze zullen je ontzettend goed van dienst zijn.