Catering nodig in de buurt van Enschede

LOS ANGELES , Californië – Wist u catering Enschede nodig dat suikerriet afval kunt kijken erg aantrekkelijk , en cellulose kan een waardevol ingrediënt voor voedsel -en drankverpakkingen zijn?

Duitslands grote grootste cateringbedrijf , fairgourmet , lanceerde onlangs een nieuwe lijn van milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare borden en schalen : Bekers voor warme en koude dranken , evenals bestek zijn gemaakt van cellulose , platen voor snacks en soep zijn gemaakt van suikerriet afval . Het gebruik van hernieuwbare hulpbronnen, die biologisch afbreekbaar zijn , is nog een andere stap om groene meeting en event .

Gourmet Fair is een dochteronderneming van het Duitse Leipzig Fair groep , een top presterende Green Globe lid voor jaren. De hele Leipziger Messe concern , hun medewerkers , en Dochterondernemingen , zijn toegewijd aan de filosofie van duurzaamheid . Fair Gourmet biedt een alles – in-een -concept catering voor congressen , congressen en beurzen . De catering bedrijf richt zich op regionale producten , het ondersteunen van de lokale economie ; Typisch leveranciers zijn binnen een straal van 100 mijl .

Het nieuwe verpakkingsconcept Weerspiegelt het bedrijf mission statement van ” Groeien in balans , ” integra marketing best practices in de kern van het dagelijkse bedrijfsleven .

” Als onderdeel van de Green Globe programma en certificatieproces , Hiermee kan ons continu te verbeteren onze inspanningen , en streven naar de best mogelijke oplossingen “, zegt Detlef Knaack , Managing Director bij fairgourmet . “Het is ons doel om Zorg voor 100% duurzame catering voor vergaderingen en evenementen , en onze nieuwe verpakkingsconcept is een belangrijke stap in deze richting . ”

Fair Gourmet consistente duurzame aanpak bestaat uit biologische en fairtrade producten. Sinds 2011 , heeft slechts fair – trade label gelabelde koffie is aangeboden aan de hele conventie gronden in Leipzig . Na de recente succesvolle certificering , Hun koffie draagt ​​nu de ” organische ” zegel van kwaliteit . Als onderdeel van het certificeringsproces , zijn fairgourmet Medewerkers getraind in de juiste behandeling van biologische producten .