Timmerbedrijf in Almelo en omstreken

Afbeelding van timmerbedrijf Almelo Amerika is verschoven beveiligingsbewerkingen een vriend vertelde hem. Aangesloten, heeft hij maakte contact met de timmerwerk op het Internet en vroeg als hij niet zou kunnen voor een paar maanden met hen werken. Vervolgens wordt de stage hem aangeboden. Dat hij zich binnen een korte tijd in werking in Tamworth vinden zou, geloofde hij niet zelf. Ook denken over Amerika vandaag anders dan ze een paar maanden geleden timmerbedrijf in Almelo waren. “Voordat ik hier kwam, had ik geen goed beeld van Amerika. Binnen een paar weken dit veranderd volledig”, zegt hij.

Zelfs met betrekking tot het werk was hij verrast. Met zijn Amerikaanse collega’s, hij werkt momenteel aan een zogenaamde “hout frame”. Het huis is een houten gebinte, alle verbindingen die zijn gemaakt van hout is timmerbedrijf in Almelo ook in het huis. Het interieur van het huis lijkt u romp van een schip. Neuland absoluut voor Dobler.

Hout huis foto: p. Daniels ‘Hout Frame’-constructie is heel gebruikelijk in de Verenigde Staten. Alle elementen van het huis zijn timmerbedrijf Almelo gemaakt van hout.

“Ik ben nog steeds onder de indruk van het ontwerp, die ik niet wist voor,” zegt de jonge meester van de timmerman. Het “hout frame” moet worden gebruikt om de laatste millimeter precies, wat is een echte uitdaging voor Daniels. “Voor deze reden alleen al, het waard is, te doen van een stage in de Verenigde Staten, sinds ik leren veel nieuwe”, zegt hij.