Loodgieter in Almelo en omstreken

Vanochtend zei loodgieter Almelo het plotseling de ECB hebt toegewezen aan een verdere verdeling van de tak en Engelbernd zegt: “vlinder, je deed de naakte Putzer slecht geïnstrueerd. Kijk hoe de wintertuin. De zuiverste loodgieter Almelo stal.” Hoe weet hij over de naakte schoonmakers?

Geen twee uur later een zware vrachtwagen kwam terug de heuvels en was een gigantische, metalen ding op de veranda. De kraan, ik dacht dat hij zou verhogen het dak, zodat de nieuwe mezzanineniveau kan loodgieter Almelo worden ingesprongen de vette Monster opgeheven en liet hem daar, waar de Engelbernd had verstrekt de nieuwe afdeling: In de wintertuin. Op mijn orchideeën.

Ik zeg: “Stängelchen, als uw werk is zo loodgieter Almelo geheime, waarom precies in mijn schuilplaats waarin de roeiers van de zee een gratis kort hebben?” “En wie zijn eigenlijk alle gelukkig opgewonden vrouwen in het huis?”Hij zegt, “het loodgieter Almelo nieuwe systeem zijn dienaren zijn mijn vlinder”. Zoals geluk hebben zou, ze net kwam en werk zocht.”

Ik geloof hem niet. Zit hier op mijn knieën in mijn loodgieter Almelo leeshoek met de Tablet PC- en horloge hoe elk uur nieuwe migrerende werknemers komen. Zo langzaam, ik vraag me af hoeveel machines de ECB nog steeds alle verzenden moet krijgen wat te doen. En mijn Engelbernd heeft babbled iets van een pijp breuk loodgieter Almelo in zijn slaapkamer en hij wil niet met de loodgieter worden gehinderd, hij reeds heeft genoemd in het komende uur worden uitgezonden.

Ik zeg: “Stängelchen, als je aan het doen zijn zo verder, zet ik u niets van het goede rode wijn van Lissabon met.” Dat hij: “als uw naakte Putzer zo slordig werk voortzetten, kan het zijn, die niet er veel, in die zin dat u kon terugkeren loodgieter Almelo van Lissabon. “En we willen niet dat beide.” Ik plärre: “waarom doe je dit, je fucking Wanker?” Hij: “Ik was op een seminar voor de escalerende retoriek, mijn bloem. Remember?”