iPad reparatie Haarlem

iPad reparatie Haarlem

De gadgets van tegenwoordig zijn tot een hoop in staat. Maar ze gaan ook sneller kapot; ik had mijn iPad al een tijdje, en heb deze elders al eens eerder laten repareren, maar ik slaagde erin het toestel weer zo te laten vallen dat het scherm opnieuw aan stukken lag. De tablet was flink beschadigd, wat hinderend was in het gebruik. Hierom begon ik gelijk dezelfde middag te zoeken op het internet naar een bedrijf in Haarlem, die voor mijn iPad scherm reparatie Haarlem kon zorgen. Ik vond er al snel een in de Waarderpolder in Haarlem, wat makkelijk te bereiken is en waar ik ook gratis kon parkeren; VistaRepair. Ik belde het bedrijf op, en kreeg te horen dat ik er gelijk terecht kon. Ik reed ernaartoe in een kleine tien minuten, en stapte het pand van VistaTelecom binnen, waar VistaRepair onderdeel van is. Ik werd ontvangen door een zeer vriendelijke medewerkster, en kreeg een kopje koffie, waarna ik aan een tafel mocht zitten om op mijn tablet te wachten. Na een half uurtje wachten kwam een medewerker tevoorschijn met mijn toestel; gerepareerd en al! Ik rekende af (je kan er gelukkig pinnen), kreeg een factuur (je krijgt drie maanden garantie op je reparatie), en kon er alweer vandoor.

VistaRepair heeft mij vlot en wel geholpen met de reparatie van mijn iPad, ik vond het proces zeer soepel verlopen; geen verassingen, geen gekkigheid, gewoon goede service! Vandaar dat ik VistaRepair aanraad aan iedereen die ook schade aan de tablet heeft opgelopen en er snel weer van wilt kunnen genieten!