infrarood sauna werking op het lichaam

Infrarood is onzichtbare straling die warmte produceren. Het komt overal om ons heen. De warmte die wij van de zon is grotendeels het gevolg van de infrarood. Ons eigen lichaam uit. Het is dit soort straling gevonden in onze hutten. Vergeleken met de traditionele sauna, is de lucht veel koeler. Inderdaad, niet met behulp van infrarood of zeer weinig lucht te verspreiden, zij die weinig lucht van de cabine warmte.

De infrarood sauna en de werking ervan is dus vooral geschikt voor personen die genieten niet te hoge temperaturen. Bovendien dringt de straling meer op het niveau van de huid. Haar optreden doet meer in de diepte, de stofwisseling effectiever wordt geactiveerd. Het wegwerken van vet in adipeus weefsel wordt vergemakkelijkt en sommige zelfs spierpijnen verzacht als gevolg van deze nuttige warmte.

De infrarood sauna verwarming modus wordt gedaan door 2 zenders type: koolstof of magnesium. Koolstof vervuilers komen in de vorm van grote plaat. De distributie van warmte is meer homogeen in de cabine. Emittenten in magnesium zijn buis-vormige. Hun voordeel is een zeer snelle temperatuur stijgen. Ze zo om de tijd van verwarming van de infrarood cabine te verminderen.
Elk van onze modellen is uitgerust met 2 soorten zenders voor onvergelijkbare rustgevend, ideaal verdeeld en snel optimale warmte.

Hier vindt u een zeer gedetailleerde beschrijving van alle modellen die wij verkopen. U hebt dus de mogelijkheid om te begrijpen de verschillen in prijs tussen onze infrarood cabines van kwaliteit is om andere concurrerende producten eerste prijzen.
Gratis verzending (metropolitaans Frankrijk, met uitzondering van Corsica).