Financial lease berekenen

Afgelopen jaar heeft mijn buurman besloten om een financial lease auto aan te schaffen. Op deze manier wilde hij graag een nieuwe auto aanschaffen, gezien het feit dat zijn oude auto helemaal opgereden was. Mijn buurman heeft zijn auto al vijftien jaar, en de auto viel nog net niet uit elkaar. Het was dus tijd voor een nieuwe auto voor mijn buurman, die hij wilde financieren door middel van financial lease.

Mijn buurman vroeg mij dan ook mee naar de dealer, omdat hij totaal geen verstand had van auto’s van deze tijd. Mijn buurman vond het tevens dan ook raar dat alles tegenwoordig elektrisch gaat, en zo begreep hij niet eens hoe hij een elektrische raam moest bedienen. Toch was mijn buurman van mening dat hij met de tijd mee moest, en gewoon voor zichzelf een nieuwere auto aanschaffen om mee te gaan met de tijd. Daar heeft mijn buurman natuurlijk helemaal gelijk in, omdat je anders echt te ver achter gaat lopen. Een nieuwe auto door middel van financial lease is dan ook ultiem.

Voor meer informatie

Wil ook jij jouw financial lease berekenen en ben je benieuwd wat jou dit oplevert? Bekijk dan spoedig en snel de website van de specialist!