Een systeem dat een uitkomst bied voor vele bedrijven

Keemink design is een bedrijf dat voor heel veel verschillende bedrijven en organisaties systemen ontwikkeld wat heel wat werkzaamheden binnen het bedrijf makkelijker zal maken. Met ruim 25 jaar ervaring is Keemink design heel goed op het gebied van systemen voor veel verschillende branches.

Zij bieden onder andere een tradium erp pakket, dit houd in:

  • Transactie en informatiesysteem
  • Rapportages via SQL en VBA
  • Aansluiting op de praktijk
  • Direct inzicht in financiĆ«le cijfers
  • Integratie en communicatie
  • Uitgebreide functies en managementtools
  • Maatwerk naar wens te realiseren

Het pakket zal heel wat lastige werkzaamheden gemakkelijker maken wat heel wat tijd zal schelen. Hierdoor is er meer tijd voor de werkzaamheden van het bedrijf die leuker zijn en waar het bedrijf oorspronkelijk voor is ontstaan. Het doen van administratie en andere saaie zaken is voor niemand leuk dus als een Erp systeem het gemakkelijker maakt is dat zeer gewenst.

Een uitkomst voor bedrijven in heel veel verschillende branches. Dit pakket is voor iedereen geschikt maar ze bieden dus nog veel meer pakketten. Voor alle branches valt er wel iets te bedenken wat de werkzaamheden gemakkelijker en leuker maken. Zo blijft er tijd over voor de werkzaamheden die het bedrijf verstrekt en daardoor kun je meer geld verdienen.