Een rechtszaak tegen mijn ex

Jarenlang was ik woonachtig in Arnhem samen met mijn vrouw. Echter ging het niet zo goed met mijn vrouw, waardoor wij een scheiding hebben aangevraagd. Echter eiste mijn vrouw het hele huis op, en mijn gehele inkomen, maar daar komt natuurlijk niets van in. Om deze reden ben ik een rechtszaak begonnen, en heb ik advocatenkantoor Arnhem ingeschakeld om mij te helpen. Mijn vrouw was namelijk helemaal gestoord geworden, en wou mij alles afnemen.

Mijn vrouw ging vreemd, en hier ben ik zelf achter gekomen. Het erge van het hele verhaal is dat mijn vrouw vreemd ging met mijn beste vriend, die opeens ook steeds vaker bij ons thuis was te vinden en continu met mijn zoontje liep te spelen zodra ik van het werk thuis kwam. Ik heb een eigen bedrijf, waardoor ik vaak op het werk ben om uren te maken, en hierdoor niet thuis ben. Echter is er flink misbruik gemaakt van het feit dat ik zo weinig thuis was, en is mijn vertrouwen in de vrouw helemaal weg.

Wil ook jij advocaat Arnhem inhuren vanwege een rechtszaak? Bekijk dan eens de website van de specialist en vraag direct een gratis kennismakingsgesprek aan via de button op de website!