Uit de boom gevallen

Afgelopen jaar heb ik voor het eerst in mijn leven iets gebroken. Samen met mijn kinderen was ik in de tuin aan het spelen, en genieten van het zonnetje. Mijn kinderen hebben in onze tuin een enorme boomhut gemaakt, en zij wouden deze graag laten zien aan hun vader. Alleen zo onhandig als ik was, viel ik uit de boom vol op mijn arm die gebroken leek te zijn. Mijn vrouw kwam met de nodige verbandmiddelen en heeft vervolgens gelijk de bloedingen gestopt.

Toch hadden mijn vrouw en ik niet genoeg verbandmiddelen in huis, dus hebben wij bij de buren moeten aankloppen die deze gelukkig wel voldoende in huis hadden. Na een aantal minuten kwam dan eindelijk de ambulance die mij vervolgens heeft meegenomen in de ambulance om voor nader onderzoek naar het ziekenhuis te brengen. Hier kwam eruit voort dat ik mijn arm op meerdere plekken had gebroken, maar ik er wel goed aan gedaan heb om deze in te laten binden door mijn vrouw en de buren.

Mijn vrouw en ik hebben wel geleerd dat je altijd genoeg verbandmiddelen in huis moet hebben, en hebben om deze reden dan ook deze gelijk bestelt. Verbandmiddelen bestellen kan heel gemakkelijk online!