Sneller te werk gaan

De afgelopen jaren neemt het aantal werknemers bij ons op de werkvloer enorm af. Dit komt mede doordat er steeds meer machines bij ons op de werkvloer te vinden zijn, gezien het feit dat deze flink wat werk kunnen verrichten in vergelijking met het menselijke hand. Bovendien gebeurd het werk van een machine altijd nauwkeurig en kan het menselijk hand nog wel eens fouten maken. Wil ook jij een CNC Milling aanschaffen? Lees dan dit artikel verder..

Een computergestuurde freesmachine

Sinds kort hebben wij in onze meubelfabriek een computergestuurde freesmachine. In de voorgaande jaren werd er nog altijd met het hand gefreesd, maar sinds de komst van de computergestuurde freesmachine gaat dit echt vele malen sneller. Op deze manier kunnen wij als onderneming stukken meer produceren, en hoe meer je produceert, hoe meer je kan verkopen als onderneming zijnde. Bovendien neemt een computergestuurde freesmachine ook veel werk uit handen. Hierdoor hebben wij een aantal werknemers moeten ontslaan, gezien het feit dat zij onbruikbaar waren in het bedrijf.

Wil ook jij een computergestuurde werktuig op de werkvloer en ben jij benieuwd wat hier de kosten van zijn? Zit jij als ondernemer te denken aan het aanschaffen van een CNC Milling of aan bijvoorbeeld een CNC Turning? Klik dan op de linkjes in dit artikel voor meer informatie hierover.