Pelletkachel voor in uw vakantiehuis

Pelletkachel als ondersteunende verwarmingssysteem in twee hoofdvarianten hier bevinden. De eenvoudige kachel verwarmt de lucht en hebben de open haard glas < stralingswarmte naar de kamer uit. Het ook zeer goed uitzicht van de brand in het interieur van de kachel in een grote keramische glas. Deze Pellet wordt dan gebruikt als een onafhankelijke aanvullende kachel in de woonkamer. Maar ook kunt u met het verwarmingssysteem verbonden met de kachel in de woonkamer en uw vakantiehuis en op deze manier om te verwarmen van het water in het verwarming circuit. Tot 50% van de warmte van een kachel verwarming circuit kan worden ingebracht in de met een pelletkachel .
Natuurlijk, kan een pellet-fornuis worden gebruikt als een primaire verwarming voor het hele huis. Meestal een pelletkachel met ongeveer 15 kW is voldoende aan de macht als een primaire verwarmingssysteem voor een vrijstaand huis en moet goed zijn gemonteerd.
Wat te zoeken bij de aankoop van de verwarming moet niet te groot te mislukken, omdat een te groot pelletkachel is al duur om te kopen en vakantiehuis, en tot grote verwarmingscapaciteit niet betaalt voor zich door de jaren heen. Aan de andere kant, is het belangrijk dat het reservoir voor de pelletkachel ten minste 350 liter, bevatten kan vooral wanneer het verwarmingssysteem in de kelder is gelegen, omdat anders een te frequente herladen noodzakelijk is. Bovendien, moet de efficiëntie van de installatie worden meer dan 90%. Het vermogen van een modulerende werking van de plant is belangrijk. Net zo de pellet verwarmingssysteem kan aangepast worden dynamisch en flexibel in hun prestaties aan de verschillende verwarming eisen aan de verschillende seizoenen. By the way, zijn er vaak financiële steun voor de overgang naar de kachel door de staat. Vinden de moeite waard. Voor iedereen een goede pelletkachel in huis.