Op date in een jacuzzi

Samen met je date in een jacuzzi, kijkend naar de leukste films. Af en toe wenk je de ober naar je hot tub en vraagt hem om een lekkere cocktail. Na de film veranderd de bioscoop in een nachtclub waarbij je je nog urenlang vermaakt. Dit lijkt misschien raar, maar volgende maand kan je dit echt meemaken met in de Hot Tub Movie Club in Amsterdam!

hot tub event amsterdam

Samen op date of met vrienden

Misschien heb je nog geen date, maar zie je het wel zitten om een leuke wederhelft tegen te komen? Ook groepen vrienden of vriendinnen zijn van harte welkom. Het kan van 6 t/m 9 maart 2014.

Na de aftrap in Londen, zoals wij al eerder schreven,  zal nu het grootste hot tub evenement ooit worden gehouden in de Hot Tub Movie Club op het Westergasterrein in Amsterdam. Je kunt hier voor het eerst een totaal nieuwe bioscoopervaring beleven. Onder het genotvan een gratis fles Cava dompel je je samen met 5 vrienden onder in één van de 21 jacuzzi’s. De film is op twee bioscoopschermen te zien.

Films kijken vanuit je jacuzzi

De film die de eerste dag gedraaid zal worden is wel zo toepasselijk, namelijk ‘Best Night Ever’. Deze film is een soort vrouwelijke variant van de Hangover, een bachelor feestje is Las Vegas eindigt niet zoals gepland en loopt totaal uit de hand. Na het bubbelen verover je de dansvloer op de beats van een DJ.

article-1349368618354-1557b5c3000005dc-874399_636x421

Per avond is er in de Hot Tub Movie Club ruimte voor 120 personen. Bestel je kaarten via de Facebook-pagina van de Hot Tub Movie Club!