Offerte aanvragen voor landelijke keuken

Binnenkort willen mijn vriendin en ik gaan samen wonen. Mijn vriendin en ik zijn nu al een aantal jaren samen, en we wonen ondertussen al half bij elkaar. Toch is dit niet geheel de bedoeling, aangezien we beiden nog wel gewoon betalen voor een apart huis. Haar appartement is dan ook grotendeels leeg, gezien het feit dat ze veel bij mij verblijft. Dit jaar nog willen we beiden gaan samenwonen met elkaar, maar dit vereist natuurlijk wel veel geduld.

Inrichting van het nieuwe huis

Hedendaags zijn we druk bezig met het beschrijven van onze nieuwe woning. Graag willen we natuurlijk dat we beiden tevreden zijn straks met de inrichting van het nieuwe huis, maar mijn vriendin en ik discussiƫren nog over een aantal dingen. Mijn vriendin wilt namelijk een grote landelijke keuken, terwijl ik liever een kleinere keuken hebt. Al met al lijkt mij vriendin de discussie te winnen, gezien het feit dat zij toch merendeels in de keuken verblijft, en ik er toch haast niet te vinden ben.

De landelijke keuken willen wij bij een specialist op gebied van landelijke keukens op maat laten maken. We hebben inmiddels al een offerte online aangevraagd, en binnenkort hebben wij onze eerste kennismakingsgesprek. Het duurt niet lang meer, of mijn vriendin en ik wonen dan eindelijk ‘echt’ samen met elkaar.