Een nieuwe tandartsenpraktijk

Mijn vader heeft al jaren een eigen tandartsenpraktijk, en dit gaat heel erg goed. Mijn vader wilt binnenkort gaan uitbreiden, en heeft hiervoor een geheel nieuwe locatie gekozen, middenin de stad Rotterdam. Hedendaags heeft mijn vader nog de beschikking over 2 behandelkamers, maar dit gaat uitgebreid worden naar 6 behandelkamers. Dit omdat mijn vader ook nog eens gaat samenwerken met een andere (geweldige) tandarts uit de stad. Samen hebben zij al vele producten online besteld voor hun nieuwe locatie.

Online tandheelkundige artikelen bestellen

Mijn vader heeft samen met zijn collega via het internet al hun tandheelkundig gerelateerde artikelen gekocht. Deze artikelen zijn heel gemakkelijk online te bestellen, en mijn vader besteld al jaren bij dit bedrijf. Zo koopt hij al jaren de afzuigers bij het bedrijf (de afzuigers staan ook wel bekend als stofzuigers, een manier om al het slijm uit je mond te halen) en daarnaast koopt hij ook al zijn naalden en alginaten online bij de webshop.

Het gaat niet meer lang duren voordat mijn vader werkzaam is op zijn nieuwe locatie. Ook ik zal regelmatig aanwezig zijn op de zaak, want in geval van ziekte zal ik de receptie overnemen. Zelf ben ik nog druk met mijn studie, maar over een aantal jaren hoop ik net als mijn vader een goede tandarts te zijn.