Eten meenemen voor onderweg

Afgelopen jaar zijn mijn vrouw en ik een kleine bed-and-breakfast begonnen. Aangezien wij langs de snelweg wonen in een redelijk groot huis, hebben wij dit bedacht. Het is eigenlijk een concept wat veel in landen als Engeland en de Verenigde Staten voorkomt, maar het leek ons heel leuk om dit fenomeen ook in Nederland kleinschalig te gaan proberen opzetten. We krijgen dagelijks mensen bij ons over de vloer, maar het viel ons op dat de mensen altijd redelijk haastig waren in de ochtend omdat zij bijvoorbeeld bij een afspraak moesten zijn. Om deze reden hebben wij iets handigs bedacht voor de gasten, en dat heeft allemaal te maken met verpakkingsmaterialen.

Gasten mogen hun ontbijt ook meenemen

Omdat het vaak voorkwam dat gasten hun ontbijt miste vanwege het haasten, hebben wij iets bedacht zodat deze mensen toch hun ontbijt zouden kunnen eten. Het is namelijk mogelijk om bij ons op aanvraag je ontbijt ’s ochtends mee te kunnen nemen. Deze zullen wij dan in verpakkingsmateriaal voor u inpakken, waardoor u toch nog altijd van een goede lunch zou kunnen genieten. Bovendien betaald de klant er natuurlijk ook voor, en wij willen wel graag dat klanten natuurlijk tevreden zijn met mij als gastheer, en mijn vrouw als gastvrouw.

Wil jij ook verpakkingsmaterialen kopen voor uw bedrijf? Klik dan op de linkjes in dit bovenstaande blog!