4G netwerk in Nederland

Afgelopen jaar heeft de telecomsector weer een enorme boost gekregen. De smartphones worden steeds complexer en tegenwoordig heeft een smartphone de functie van de laptop. De smartphone is gewoonweg zo’n slag aan het slaan op de markt, dat je bijna vergeet dat er ook nog altijd laptops in de omgang zijn. Tegenwoordig zit de consument gewoonweg zo in de greep van de telecomsector, en dat natuurlijk ter verdienste van de makers van de smartphone, want zij weten toch telkens de consument te strikken d.m.v. hele kleine aanpassingen. Je zult tegenwoordig dan ook geen inwoner meer vinden, die géén telefoon abonnement op haar naam heeft staan.

4G in opkomst

Een trend wat er ook gaat komen, is het hebben van de 4G ondersteuning. Deze ondersteuning zorgt ervoor dat je sneller internet hebt, en dit netwerk zijn al te vinden in een aantal plaatsen in Nederland, zoals in Amsterdam. Het 4G netwerk zorgt ervoor dat jij als consument heerlijk kan internetten, zonder dat deze telkens weg valt, of dat jouw internet ontzettend traag is. Het 4G netwerk zal in 2014 naar verwachting dus ontzettend groeien.

Heb jij nog geen smartphone en wil je deze wel hebben? Neem dan zo spoedig mogelijk een Samsung abonnement. Een abonnement waar u (vaak) gratis een Samsung smartphone naar keuze helemaal gratis krijgt!