Wat is een SSD Server?

Door de snelle ontwikkeling in de ICT branche moet u mee ontwikkelen. Een langzame server kan u al snel klanten gaan kosten. Door mee te ontwikkelen met de laatste trends kunt u up-to-date blijven. Met een SSD Server bent u paraat voor de laatste ontwikkelingen. SSD is de laatste technologie ontwikkeling binnen de ICT. Door te kiezen voor een SSD Server kan uw server tot wel 50% sneller worden. Dit is een winst die u al snel terug verdient. Bij VPSServer.nl heeft u altijd tegen een extra lage prijs een SSD Server in huis. U heeft zo geen problemen meer met een trage server. Vanaf het eerste moment kunt u al scoren met een snelle server.

Met een SSD Server bent u niet alleen sneller online, maar hebt u ook nog eens het voordeel dat u minder vaak offline bent. De downtime van een SSD server is veel lager dan bij iedere andere server. Uiteindelijk bespaart u hierdoor op uw ICT kosten. U wilt natuurlijk niet regelmatig down zijn dit kost u uiteindelijk klanten. Met een sneller SSD Server heb u bijna nooit meer problemen. U bent altijd online te vinden en dit levert u uiteindelijk extra klanten op. Ondanks de grote voordelen bent u bij ons bedrijf nog steeds weinig geld kwijt voor uw eigen VPS server.

Met een SSD Server hebt u niet meer veel te maken met mechanische fouten. Uw server draait op rolletjes. U kunt eindelijk weer vertrouwen op uw server. Daar komt nog eens bij dat deze door onze eenvoudige interface zelf te beheren is. Een back-up maken is binnen een paar seconden gedaan. Dit maakt het beheren van uw eigen server een stuk eenvoudiger. Gelukkig is een back-up niet vaak nodig dankzij de geringe storingen. Mocht u hulp nodig hebben bij het uitzoeken van je server dan kunt u contact opnemen met één van de vakkundige medewerkers.