Citroen autosloop in Nederland. De specialist in Citroen onderdelen.

Vroeger was het zo dat er zeer veel bedrijven waren die zich bezig hielden met het slopen van auto’s. Door de verscherpte regelgeving voor de Citroen autosloperijen zijn er veel bedrijven gestopt omdat zij niet aan die eisen konden voldoen. Als zij wel aan de eisen wilden voldoen moesten zij veranderingen aanbrengen in hun Citroen Sloperij die te veel kosten met zich mee zouden hebben gebracht. De autosloperijen in Nederland halen alle vloeistoffen en onderdelen vakkundig uit de auto door hun ervaring met het demonteren van allerlei verschillende Citroen onderdelen zoals een Portier rechts Citroen c3. De bedrijven die overgebleven zijn voldoen wel aan deze strengere eisen en kunnen jouw auto dus verantwoord slopen.

Citroen sloopauto verkopen aan Citroen Autosloop voor vergoeding

De Citroen autosloperijen geven je vaak ook nog een vergoeding voor jouw sloopauto. Zij kunnen jou een vergoeding betalen omdat zij de onderdelen die het nog doen opnieuw te koop aan zullen gaan bieden. Vaak bedraagt deze vergoeding minimaal 50 euro omdat al het ijzer wat in deze auto zit al zoveel geld waard is. De prijs kan nog stijgen door te kijken naar de onderdelen die opnieuw gebruikt zouden kunnen worden.

In Nederland moet je bij de verkoop van jouw auto altijd een vrijwaringbewijs overhandigd krijgen en je zult dit dan ook ontvangen van de Citroen autosloop medewerkers. Hiermee kun je de verzekering stopzetten en ook de wegenbelasting zal daarna automatisch niet meer van je rekening afgehaald worden. Na het overschrijven ben je ook niet meer aansprakelijk voor de feiten die met de auto gepleegd worden en je kunt dan geen boete meer voor deze auto ontvangen.

Van der Ven Autorecycling B.V.: 0165-559230