Gemakkelijk zelf uw foto’s uitprinten?

De mogelijkheden van de printers die we thuis hebben staan zijn de afgelopen jaren sterk toegenomen. We kunnen steeds zuiniger printen, door de verbeteringen in de printers en in de inkt toners. Ook het printen zelf biedt steeds meer: zo kunnen we tegenwoordig ook gemakkelijk thuis onze foto’s uitprinten.

Het uitprinten van foto’s is een noodzaak geworden sinds we allemaal digital zijn gaan fotograferen. Het is uiteraard mogelijk om deze bestanden aan te leveren bij een winkel die ze afdrukt in een boekje of op fotopapier, maar dat willen we door de kosten ook niet voor iedere foto doen. Gelukkig is er nu een uitkomst, dit fotopapier koop je gewoon zelf!

Canvas fotopapier

Ons canvas fotopapier is hiervoor namelijk uitermate geschikt. Door de linnen structuur van het papier is dit perfect voor het uitprinten van uw foto’s op hoge kwaliteit – maar ook bijvoorbeeld kalanders of kaarten kunt u hiermee gemakkelijk thuis printen.

Daarnaast is het kostenplaatje natuurlijk belangrijk. De kosten die winkels rekenen om foto’s op een goede kwaliteit uit te printen zijn niet mals. Met het canvas fotopapier koopt u voordelig een pak met 10 vellen, die u kunt gebruiken om uw eigen foto’s uit te printen. Het mag wel duidelijk zijn dat dit enorm scheelt in de kosten. Bent u op zoek naar een oplossing om zo nu en dan foto’s of andere creaties uit te printen zonder dat dit hoge kosten met zich meebrengt? Dan is dit de oplossing! 

Over Inktotaal

Inkttotaal.nl een vertrouwd adres met een ruim assortiment aan inkt, toners en papier voor uw printer – alles bij elkaar en gemakkelijk te bestellen in de webwinkel.