Waarop letten bij sierbestrating leggen?

Mooi wonen betekent niet alleen dat u de binnenkant en buitenkant van uw woning mooi afgewerkt hebt, maar ook de ruimte eromheen dient pico bello in orde te zijn om nog meer van uw woning te kunnen genieten. Misschien denkt u er wel over om sierbestrating rondom uw huis te leggen. Hier wijzen we u op een aantal belangrijke aandachtspunten bij het kiezen en leggen van uw sierbestrating.

Sierbestrating uitkiezen

Hoewel tegenwoordig steeds meer mensen hun inkopen doen via de digitale weg, raden we u voor het uitkiezen van sierbestrating aan om de tegels altijd vooraf in het echt te bekijken. Afbeeldingen online of in papieren brochures kunnen soms enigszins afwijken, waardoor u een verkeerd beeld van de kleur of de structuur van de tegels kunt krijgen. Er is vast wel een goede sierbestrating expert bij u in de omgeving te vinden die u kan inspireren met leuke ideeën en voorbeelden.

Siertegels bestellen

Een andere goede tip is om alle tegels in één keer te bestellen. Wanneer u partijen later nabesteld kunnen er verschillen in kleur of maat bestaan. Zorg er ook altijd voor dat u iets meer bestelt dan u nodig hebt, zodat u altijd reservetegels hebt, mochten er later tegels vervangen moeten worden. Controleer bij levering direct de maten en kleuren van de tegels. Als de tegels eenmaal zijn gelegd…lees hier het volledige artikel >>