Een bedrijfsfilm of instructiefilm laten maken

Door een instructiefilm te ontwikkelen zullen uw klanten uw producten of dienst beter begrijpen. Tevens is een goed gemaakte instructiefilm een ‘publiekstrekker’  en zullen mensen dit soort content (indien goed uitgevoerd) vaker delen op social media.

U zult een instructiefilm krijgen die uw product of diensverlening op een gemakkelijke visuele manier uitlegd die iedereen begrijpt.

Veel mensen lezen teksten niet meer. Ze scannen te tekst of haken zelfs af als ze een grote lap tekst krijgen te zien. Met een goede instructiefilm zorgt u ervoor dat men eerder geneigd zijn  om de informatie tot zich te nemen.

Hierdoor zullen mensen precies weten waar uw product over gaat en dit resulteren in een verlaagde druk op uw receptie / klantenservice. Tevens zullen uw klanten meer tevreden zijn over uw dienstverlening, want eventuele vragen worden direct beantwoord.

Instructiefilm? Meer informatie hier!

U kunt er ook voor kiezen om een bedrijfsfilm te ontwikkelen. Een bedrijfsfilm zorgt voor een grotere naamsbekendheid, een betere positie in de markt en het geeft een duidelijke boodschap af naar uw klanten.

Playforward.nl maak bedrijfsfilms en instructiefilms van een hoge kwaliteit. Opnames kunnen op locatie geschoten worden en zullen in uw huisstijl zijn inclusief bedrijfslogo en muziek. Uw film is ook uit te breiden met een professionele voice-over stem.

De films van Playforward.nl worden professioneel geschoten en gemonteerd. Tevens kunnen zij goede adviezen uw film zo vormgeven dat u resultaat altijd naar wens zal zijn.

Bedrijfsfilm? Meer informatie