Het ‘BIG’ horloge van IO?ION! – Pure fashion!

Het nieuwe horloge van IO?ION!, de BIG, is een op en top fashion Watch: 45 mm brede kast in strak en ultraplat retro-design, frisse kleuren, en verwisselbare band!

Fashion horloge bij uitstek

Dat Italië richtingwijzend is als het gaat om het zetten van trends behoeft geen betoog. Dat blijkt ook uit de nieuwe BIG collectie: alle kleuren en trends van 2013 zijn terug te vinden in het BIG assortiment.

Trendwatcher Christine Boland: “Wit is de belangrijkste ‘kleur’ van zomer 2013”

Een van de meest geraadpleegde trendanalisten is ongetwijfeld Christine Boland, die dit voorjaar weer op vrijwel alle belangrijke symposia en bijeenkomsten haar visie op trends in fashion geeft:

“Wit is de belangrijkste ‘kleur’ van zomer 2013. Dat betekent bovendien dat wit van invloed is op pastels en heldere accentkleuren. Voor optimaal contrast is zwart ook belangrijk. Daarnaast heldere frisgewassen, ‘onschuldige’ kleuren zoals rood, blauw, turkoois en grasgroen. In opkomst: absintgroenen en warme paarstinten zowel licht als wat feller. Ook geel en blauw in alle toonaarden zijn belangrijk.” (Bron: Textilia)

Kortom: een heerlijke bonte mix van kleuren, met wit en pastelkleuren als basis en als contrast zwart en felle kleuren blauw en rood.

BIG van IOION

Een verfrissende verschijning met kleuren van een kameleon!

Het nieuwe BIG horloge met een winkelprijs van 29 Euro is een op en top fashion horloge met zijn grote kast in strak en ultraplat retro-design en frisse kleuren.

Bovendien kan de BIG snel en heel voordelig aan elke stemming en outfit worden aangepast, door de verwisselbare band die apart voor slechts 8 Euro verkrijgbaar is.

Het strakke design wordt nog eens extra onderstreept doordat het horloge slechts 7 mm dun is, en het unieke ontwerp van de band met verborgen sluiting.

Hoogwaardig materiaal en goede kwaliteit

De materialen zijn met zorg ontwikkeld en geselecteerd: de band is van een comfortabele mix van siliconen en rubber met tourmalijn en het hoogwaardige uurwerk van Citizen/Miyota maken het helemaal af. Een unicum in deze prijsklasse!

Importeur: Italcompany

Meer info: www.ioion.nl