De elektrische sigaret!

De e-sigaret of ook wel de elektrische sigaret genaamd is een middel om de behoefte van het roken te onderdrukken. Ten opzichte van een normale sigaret is de elektrische sigaret een stuk gezonder. De elektrische sigaret bevat geen tabak, brandt niet en er komen aanzienlijk minder schadelijke stoffen in uw lijf. U kunt de elektrische sigaret met of zonder nicotine gebruiken, zodat u bij een nicotine verslaving uw nicotine behoefte langzaam kunt afbouwen.Onderzoek heeft uitgewezen dat het gebruik van de elektrische sigaret een significante daling teweeg brengt in het gebruik van normale sigaretten. De behoefte aan normale sigaretten neemt af door het gebruiken van de elektrische sigaret.

In veel gevallen daalt het hartritme en het niveau van koolmonoxide in het lichaam. Uit het onderzoek werd ook duidelijk dat de personen die weinig tot geen normale sigaretten rookten er qua conditie flink op vooruit gingen.Er zijn diverse technologie├źn op de markt, maar over het algemeen bestaat een elektrische sigaret uit een batterij, een verstuiver en cartridge. De cartridge heeft het formaat van een sigaret filter en wordt bevestigd aan de batterij. De elektronische sigaret wordt geactiveerd door trekjes te nemen. U zet daarmee de verstuiver in gang die ervoor zorgt dat de nicotine die in de cartridge aanwezig is verdampt tot stoom. Dit zorgt ervoor dat u rook kunt inhaleren die net zo aanvoelt als de rook van een echte sigaret.

De elektrische sigaret stinkt niet, waardoor u mensen in uw omgeving stoort. Het roken van de elektrische sigaret kost veel minder dan het roken van normale sigaretten. Elektrisch roken is goedkoper dan het roken van gewone sigaretten.Als u altijd al wilde stoppen met roken dan is dit u kans. Elektrisch roken kan u helpen bij het voorgoed stoppen met roken.