Stop met teveel nadenken

Stop met nadenken

Teveel nadenken is nooit goed. Het vergt veel van jezelf en kan zelfs je nachtrust verstoren. Zelfde gedachten stormen door je hersenen en je blijft doordraaien in een vicieuze cirkel. Een loopbaancoach kan je helpen antwoorden te vinden op de vragen die je hebt. Hij kan je helpen inzichten te verkrijgen die jou net at duwtje in de rug geven wat je nodig hebt om tot een beslissing te komen. Gedachten kunnen je belemmeren om verder te komen. Welke gedachten zijn dat en hoe krijg je deze gedachten helemaal weg?

Stop met teveel nadenken!

Visualiseer je einddoel en wat ga je er aan doen om dit doel te bereiken? Formuleer je gedachten in positieve vorm en niet in een negatieve vorm. Hoe specifieker je jou doelen stelt, hoe groter de kans om ze te behalen. Geloof en vertrouw op jezelf. Het is een kwestie van kunnen. Beloon je zelf met elk stapje wat behaald is en je zult zien dat je met de dag meer zelfvertrouwen krijgt en niet meer zo nadenkt, Het rotsvaste vertrouwen wat wij in de loopbaanbegeleiding bij je opbouwen en in stand houden helpt je jou dromen te verwezenlijken. Het zal je als mens verrijken en je zal niet meer leven op een automatische piloot met negatieve gedachten. Lees ook het blog: ‘Stop met teveel nadenken