Herbalife blijft de officiële voedingssponsor van FC Spartak Moskou

LOS ANGELES – (BUSINESS WIRE) – Herbalife (NYSE: HLF) heeft aangekondigd dat het de officiële voedingssponsor zal blijven van FC Spartak Moskou voor de Russische Premier League seizoen 2013-2014.

Herbalife is sinds 2011 de officiële voedingssponsor van FC Spartak Moskou. Herbalife zal samen met de club blijven samenwerken om optimale voedingsprogramma’s te ontwikkelen en van alle sportvoedings producten voorzien. Het Herbalife logo van Herbalife zal op de shirts staan tijdens de Russische thuiswedstrijden en op alle andere media.

“We zijn blij dat we onze samenwerking met Herbalife, als een wereldwijd erkende expert op het gebied van uitgebalanceerde voeding producten, kunnen voortzetten” aldus Roman Askhabadze, directeur-generaal van  FC Spartak-Moskou.

De sponsoring van de voetbalclubs is een onderdeel van een breder programma van Herbalife gericht op het bevorderen van een gezonde en actieve levensstijl. FC Spartak Moskou is één van de topclubs en -spelers die gebruik maken van de Herbalife producten wereldwijd, met inbegrip van Lionel Messi, FC Barcelona (Spanje), de Los Angeles Galaxy (USA), Shakhtar Donetsk (Oekraïne), Reading FC (UK ), Ajax, PSV, Vitesse en anderen.

Over Herbalife Ltd
Herbalife Ltd (NYSE: HLF) is een wereldwijd bedrijf dat voedingsproducten verkoopt die bedoeld zijn om een ​​gezonde levensstijl te ondersteunen verkoopt. Herbalife producten worden verkocht in meer dan 80 landen via een netwerk van onafhankelijke distributeurs. Het bedrijf steunt de Herbalife Family Foundation en haar Casa Herbalife programma en draagt hiermee bij met goede voeding voor kinderen. De officiële Herbalife website bevat informatie over Herbalife, met inbegrip van financiële- en andere informatie voor beleggers via http://ir.Herbalife.com. Het bedrijf moedigt beleggers aan van om van tijd tot tijd haar website te bezoeken, als informatie wordt bijgewerkt en nieuwe informatie wordt geplaatst.

Deze informatie wordt verstrekt door onafhankelijk Herbalife distributeur www.topdieet.nl