Coolekinderkleertjes.nl doet ook mee aan de 4e HipPeZ Happening!

Win jij deze Big Eyes Bag van De Kunstboer?

HipPeZ Happening – De datum nadert, 31 maart én 1 april aanstaande, tijdens de paasdagen, genieten we van 15% korting en maken kans op die HipPeZ goodieZbag tijdens HipPeZ Happening! Tijdens het shoppen bij de 25 hippe webshops, de deelnemers van HipPeZ Happening, maak je met je bestelnummer kans op 1 van de 3 HipPeZ, super hippe, goed gevulde goodieZbagZ van zo’n €225,– per stuk. Bij elke bestelling maak je dus kans, hoe meer je bestelt hoe meer kans je maakt. En bestellen is niet moeilijk bij deze geweldige shops en dat met 15% korting op de mooiste kleding!

Coolekinderkleertjes.nl is één van de HipPeZ Happening deelnemers. Zij stuurden deze super hippe Big Eyes Bag Cupcake van De Kunstboer naar ons op voor de goodieZbagZ. Is het geen cutie? Deze funny, knalroze schoudertas Big Eyes Cupcake is van heerlijk zacht kunstleer met een hoge kwaliteitsprint. De schouderband is verstelbaar, dus zowel voor grote als kleine meisjes te gebruiken. De rits is voorzien van een trekkertje in de vorm van een poedel. De binnenzijde is voorzien van een hip retro bloemenstofje en er is een apart vakje voor bijvoorbeeld het mobieltje of je portemonnee. De tas heeft de volgende afmeting: 22 x 22 x 7 cm. Handig model voor moeder of dochter. Deze trendy, vrolijke en hippe tas heeft een winkelwaarde van €22,50.

Natuurlijk is deze hippe tas ook zo te koop bij Coolekinderkleertjes.nl. Want naast de hippe tassen van o.a. De Kunstboer, maar ook Vingino verkopen ze er stoere kindermerkkleding. En dat vinden niet alleen de ouders maar ook zeker de kinderen. Naast nieuwe collecties van Knot so Bad vind je er ook outlet collecties voor een nog fijnere prijs. Blue Pepper, Amor Lola, Design Heroes en Dotties zijn een aantal merken die je kunt scoren voor je dochter. Ook aan de jongens is gedacht, stoere merken als Stones and Bones, Airforce, E-bound en de hippe, stoere Logoshirts van oa. Batman, Snoopy, Mickey en the Muppets. Te leuk om te laten liggen.

Dus kom zondag of maandag a.s. naar www.coolekinderkleertjes.nl en shop met extra korting een stoere zomeroutfit voor je kids!