Overhemden met een extra lange mouw: mouwlengte 7 overhemden

Overhemden met mouwlengte 7 zijn overhemden met een net wat langere mouw voor de gemiddeld lange Nederlander.

Mouwlengte 7: vanaf heden een overbodige vraag

Sedert januari is een nieuw en eigenwijs merk gestart mouwlengte7.com. Drie lange mannen – zoals ze zelf zeggen samen goed voor meer dan 6 meter plezier- zijn de uitdaging aangegaan. Weg met de saaie en overtollige restjes achter in de winkel:

tijd voor een modieuze lijn mouwlengte 7 overhemden

Dat is vanaf vandaag een overbodige vraag, want www.mouwlengte7.com is live. De online winkel waar mannen overhemden met extra lange mouw kunnen kopen.

Unieke overhemden met specifiek details voor lange mannen

Ieder seizoen een complete serie overhemden met mouwlengte 7. Gemaakt voor en gemaakt door lange mannen. De overhemden hebben unieke details die het zo speciaal maken voor de lange man.

  1. De mouwlengte is lang genoeg (geen mouwlengte 5 of 6, maar lekker 7)
  2. Een aangepaste knoop bij de hals (zodat je V t-shirt niet te zien is)
  3. Lekker een beetje meer stof bij de billen (dat voelt meteen lekkerder)

En dan toch nog lekker een beetje getailleerd en modieus. En heb je wensen? Laat het ze dan weten: wie weet zit het volgend jaar wel in de nieuwe collectie.

Niet zomaar een setje overhemden

En niet zomaar overhemden, maar alleen overhemden van de beste kwaliteit katoen, met uitstekende pasvorm (licht getailleerd), in effen, gestreept of geruit en soms voorzien van subtiele details. Overhemden met extra lange mouw voor naar het werk (ook wel business overhemden genoemd) en overhemden met extra lange mouw voor in je vrije tijd (ook wel casual overhemden genoemd).

We spreken uit eigen ervaring, want leuke, normale, net iets anders dan de basic overhemden met extra lange mouw zijn gewoon echt niet te vinden.

Overhemden met lange mouw - mouwlengte 7 overhemden

Overhemden met lange mouw – mouwlengte 7 overhemden