Een auto verkopen met schade

Meeste mensen die hun tweedehandse auto willen verkopen lopen meestal tegen het probleem aan dat de auto niet in perfecte staat is met hier en daar wat krasjes, wat beschadigingen en mankementen. Hoe kunt  u als consument uw auto verkopen ondanks dat deze niet 100% in orde is voor een goede prijs?

Veel mensen hebben de neiging om niet eerlijk bij een auto verkoop advertentie te vermelden dat de auto schade heeft, wat vervolgens tot vervelende situaties kan leiden bij de bezichteging. De potentiele auto koper kan afhaken, veel minder geld bieden door de mankementen van de auto af te kraken, boos en teleurgesteld vertrekken of erger nog: de mankementen niet zien, en na dat hij de auto heeft aangeschaft boos terugkomen om verhaal te halen. Geen van deze situaties zijn wenselijk als u uw auto wil verkopen. Hoe kunt u een schade auto verkopen op een eerlijke manier?

Uw schade auto verkopen: de advertentie

Meeste consumenten kiezen ervoor om een marktplaats advertentie te plaatsen, omdat deze site bij iedereen bekend is en het verder geen extra kosten met zich meebrengt, maar hoe kunt u het beste uw auto omschrijven en uw advertentie samenstellen om op te vallen tussen de occasion verkoop massa? Het belangrijkste bij een marktplaats advertentie zijn de foto’s van uw auto, u moet ervoor zorgen dat u duidelijke foto’s heeft, waarop alles te zien is. Zorg er dus voor dat u foto’s maakt van verschillende hoeken van uw bolide, en van de schade zodat deze goed zichtbaar is voor de auto inkoper. De advertentie tekst meot vooral niet te lagn zijn, hou eht kort maar krachtig, het beste is om alles in een duidelijke lijst te vermelden met daaronder uw volledige contact gegevens. Mensen houden er niet van om een nummer te bellen wat in gesprek is, dan gaan ze meestal verder naar de volgende advertentie. Door zowel uw email adres als telefoon nummer te vermelden vergroot u uw auto verkoop kansen.

De nadelen van een schade auto verkopen op marktplaats

Het feit blijft wel gewoon dat meeste mensen er alles aan zullen doen om o min mogelijk te betalen, en zullen daarom zoveel mogelijk uw auto afkraken om minder te betalen. Daarnaast is het vaak ook zo dat mensen een afspraak maken om uw auto te bekijken, en vervolghens niet komen opdagen zonder de afspraak af te zeggen, waardoor u een paar uur van uw dag kwijt bent en de irritaties oplopen. U loopt ook nog eens de risico om criminelen aan te trekken met verkeerde bedoelingen, dus in het kort samengevat kan er van alles misgaan. De beste en meest veilige manier om uw occasion te verkopen is door u aan te melden op de occasion verkoop site ikwilvanmijnautoaf.nl, u zult binnen 48 uur een bod ontvangen van een erkende autodealer die gegarandeerd de afspraken na zal komen en bovendien contant uitbetaald bij de sleuteloverdracht.