Waarom moet je kiezen voor de ROMASS poorten service?

Defecte poorten hebben is altijd vervelend. Het herstellen van een kapotte poort is specialistisch werk. Vooral wanneer het gaat om een elektrisch bedienbare poort. Kleine mankementen (zoals het vervangen van batterijen) kun je wellicht eenvoudig zelf oplossen. Maar wanneer er zich grotere defecten voordoen, is het tijd om een erkend herstelbedrijf in te schakelen. Een professionele poorten service firma is ROMASS. Zij zijn al ruim 20 jaar specialist in het herstellen en onderhouden van alle merken en typen poorten in heel België.

Expertise

Elektrisch bedienbare kantel-, schuif- of rolpoorten zijn namelijk voorzien van geavanceerde techniek, die voortdurend in ontwikkeling is. De techniekers van ROMASS zijn op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast hebben zij voldoende expertise in huis om ook oudere systemen te repareren.

Veiligheid

Buiten de complexheid van de besturingssystemen van dergelijke poorten is er nog een reden waarom je de herstelling van je poort beter over kunt laten aan een vakman. Het kan onveilig zijn om zelf aan de slag te gaan met een kapotte poort. Zo staan torsieveren en kabels soms onder hoge spanning, waardoor het gevaarlijk is om deze zelf te verwijderen of vervangen. Onze mekaniekers weten exact waar ze op dienen te letten en hebben genoeg ervaring om veilig te werken. Sterker nog, alle ROMASS techniekers zijn in het bezit van een Vca-certificaat.

Poorten maken

Als je twijfelt of je zelf je poort kunt herstellen, schakel dan een bekwame technieker in. De mekaniekers van ROMASS kunnen alle soorten poorten van alle merken herstellen. Zij hebben de know-how en ervaring om op een veilige manier je elektrisch bediende poort weer goed werkend te krijgen.