Gemiddelde prijzen en kosten wanneer uw rolluik kapot is

U komt uit uw bed en wilt het rolluik openen voor wat daglicht maar het rolluik gaat niet open. Dit is een hele vervelende situatie. U probeert het nogmaals maar helaas reageert het rolluik niet meer. Dit komt altijd ongelegen en het is altijd vervelend dat er kosten bij komen kijken wanneer het rolluik kapot is. Maar met welke kosten moet u rekening houden om het luik te herstellen? Dat is natuurlijk per firma verschillend. Daarnaast zijn er een aantal factoren die invloed hebben op de kosten. In dit artikel wordt er kort toegelicht waar u rekening mee moet houden om een kapot rolluik te laten maken.

Defect rolluik maken

Per firma is het verschillend welke standaard kosten er in rekening worden gebracht. De een rekent een vast tarief voor de verplaatsingskosten, de ander wordt er op basis van postcode gekeken. Daarnaast is het uurloon van de technieker ook verschillend per bedrijf. Wij hebben wat research gedaan en zijn bij een bedrijf genaamd ROMASS terecht gekomen. Zij kunnen alle merken en types elektrische rolluiken herstellen in heel België. Ze werken met universele onderdelen die op alle merken rolluiken passen. ROMASS hanteert een tweetal standaard tarieven. Allereerst de verplaatsingskosten. De verplaatsing-kosten bij ROMASS bedragen €55,- excl. btw en het uurtarief van de technieker is €39,- per half uur excl. btw. dit zijn de standaard tarieven die in rekening worden gebracht om een technieker in te schakelen. Indien er onderdelen nodig zijn om het rolluik te herstellen worden deze nog in rekening gebracht.

Technieker inschakelen

Wilt u een ervaren technieker inschakelen die problemen met het rolluik snel en vakkundig kunnen oplossen? Dan adviseren we om de techniekers van ROMASS in te schakelen. Zij hebben al ruim 20 jaar ervaring in het herstellen van alle types rolluiken. Maar hoe kunt u een van de ervaren techniekers inschakelen? Hieronder wordt er kort uitgelegd hoe u een afspraak kunt indienen.

Het maken van online een afspraak

Het begint met het maken van een online afspraak. Dat kan altijd: 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Dat is makkelijk en het kost slechts 1 minuut van je tijd!

  • Ga naar www.romass.be en klik op “online afspraak maken” rechts bovenin de hoek van de website;
  • Selecteer: “particulier” en volg daarna de 7 stappen die aangegeven worden;
  • Tijdens die 7 stappen, kun je aangeven dat het om een elektrisch rolluik gaat en wat het probleem precies is en wat jouw gegevens zijn;
  • Geef jouw voorkeursdagen aan (de dagen waarop je zelf aanwezig kunt zijn bij de herstelling, zodat onze planning daar rekening mee kan houden) en rond de aanvraag af.

Het inplannen van de afspraak

Nadat je het online aanvraagformulier hebt ingevuld, zul je gebeld worden door onze klantenservice om de afspraak definitief te maken en te bevestigen. Hou er rekening mee, dat je tijdens de eerstvolgende werkdag (nadat je jouw online verzoek hebt gedaan) gebeld wordt om de afspraak vast te stellen.

Onze planning houdt bij het inplannen en bevestigen van de afspraak altijd rekening met de opgegeven voorkeursdagen. In sommige gevallen kan het zo druk zijn, dat de techniekers al voor de eerstvolgende dagen ingepland staan. Zodoende kan het sporadisch voorkomen, dat er geen plek beschikbaar is op je voorkeursdag. We zullen in onderling overleg een andere dag kiezen. Wil je zeker weten dat je op korte termijn geholpen kan worden? Dan adviseren we je om telefonisch contact met ons op te nemen.