Heeft uw Novoferm garagepoort een probleem?

Als uw garagepoort het ineens niet meer doet is dat natuurlijk nooit fijn. U weet dat het een Novoferm garagepoort is  en nu denkt u vast: Welk bedrijf repareert nou een poort met dit merk? Nou wij ROMASS hebben al jaren ervaring in Novoferm poorten dat betekent dat wij ook uw probleem kunnen verhelpen. Wij hebben voor zulke problemen ervaren techniekers die u helpen met uw Novoferm garagepoort. Met hun ervaring kunnen zij ter plekke uw garagepoort repareren. Onze techniekers zijn ook uitgerust met een serieus waar 95% van hun spullen in zitten die zij nodig hebben  dat is 1 van de redenen waardoor wij onze service zo snel kunnen verlenen aan u.

Maar wat voor Novoferm deuren kunnen jullie repareren?

Nou wij doen als voorbeeld de modellen Iso-20 Iso-45, maar natuurlijk kunnen wij ook andere modellen repareren. U hoeft geen zorgen te maken als uw een wat meer moderne poort heeft, want onze techniekers worden elke 6 maanden geschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwe technieken die op de markt te vinden zijn dus wij kunnen u verzekeren dat wij bijna elke Novoferm poort kunnen repareren. Wij bij ROMASS beschikken ook over de originele onderdelen van Novoferm, wij beschikken ook over de goedkopere universele onderdelen die ook passen op een Novoferm garagepoort. Het ligt meer aan u wat u wilt en wat bij uw situatie past, want wij zijn flexibel daar in u kunt zelf kiezen welke onderdelen u wilt dat wij gebruiken.

Heel fijn om te lezen, maar wat doe nou een technieker als die bij mij thuis is?

Laat mij dat aan u vertellen wat onze garagepoort specialisten doen als ze bij u thuis komen. Eerst luisteren ze naar u wat er mis is voor als u misschien iets nieuws heeft ontdekt, daarna gaat hij de poort grondig onderzoekenen kijken waar het probleem is en wat hij ervoor nodig heeft om het te repareren. Hierna bespreekt hij met u wat er gedaan moet worden of er iets nieuws in moet en het besteld moet worden of dat hij gelijk aan de slag gaat, na dat zal hij van start gaan en gaat hij met zorgvuldigheid beginnen met de reparatie, en tot slot als hij klaar doet hij een na controle en gaat hij met samen zitten en zeggen hoe en wat verder en dan is het klaar. Zo ziet u hoe professioneel onze techniekers aan het werk gaan.

Wij bij ROMASS raden zeker aan om bij problemen met uw garagepoort ons in te schakelen om letsel aan u zelf te voorkomen.

Heel netjes hoor hoe die techniekers te werk gaan, alleen hoe maak ik een afspraak bij jullie?

Nou ten eerste dankuwel voor de compliment we doen ons best, maar terug op uw vraag het maken van een afspraak is heel simpel. U heeft 2 manieren om een afspraak in te plannen bij ons manier 1 is via onze website ”romass.be” u kunt met 7 gemakkelijke stappen aangeven wat uw probleem is en u kunt ook zelf inplannen op welke dag u zelf kunt, u wordt daarna gecontacteerd als u tussen 8:30-17:oo uw afspraak inpland door een van onze collega’s en wordt u verder geholpen. Wat u ook kunt doen is telefonisch een afspraak inplannen op dit nummer: 078/484996 dan zal zoals gewoonlijk een van onze collega’s opnemen en u van A tot Z helpen om uw afspraak in te plannen. Zo simpel gaat dat bij ons wij staan altijd klaar om u te helpen met uw Novoferm garagepoort.

Heeft vragen of wilt u meer informatie dan kunt u ons telefonisch contacteren of u kunt een kijkje nemen op onze website.

Telefoonnummer: 078/484/996

Website: romass.be