Penetratietesten: uw systeem werkt feilloos!

Producten en software worden steeds complexer en uitgebreider; vandaar dat u penetratie moet testen wanneer u succesvol dingen wilt ontwikkelen. Ons bedrijf kan u hier goed bij helpen. We hebben veel kennis bij onze medewerkers om u op een goede manier te begeleiden. Doordat de software de laatste jaren steeds uitgebreider ontwikkeld is het belangrijk om dit goed te blijven testen. Er wordt een hogere kwaliteit verwacht tegen een net zo snelle levertijd. Om deze ontwikkeling bij te blijven is een goed ingebouwd testproces niet meer te missen. Het is een uitstekende stap richting het efficiënt en effectief testen van de software. Door dit tijdig en constant te doen wordt de kwaliteit altijd in de gaten gehouden, en dat komt uiteindelijk weer ten goede aan het eindresultaat. Het automatisch uitvoeren van een aantal test wordt ook wel penetratie testen genoemd. Dit scheelt tijd en is daarnaast ook nog eens heel erg betrouwbaar. We gebruiken hiervoor een aantal tools, die de test uitvoeren en op een rijtje zetten. De resultaten van deze penetratie tests zijn uiteindelijk heel erg duidelijk en overzichtelijk. Doordat het een proces is dat automatisch verloopt scheelt het veel tijd en geld. Je kan het in de nacht aanzetten.

Penetratie testen: hoe gaat het in zijn werk?

Software moet getest worden, en dat kan het beste met software testen. Dit is namelijk een manier om gebruik te maken van een aantal codes en methodes binnen een andere stukje software. De computer berekent namelijk door middel van een speciale tool, hoe de software gebruikt gaat worden. Hij test als het ware de gebruiksvriendelijkheid, door heel veel en heel snel de software uit te proberen. Hieruit volgt vervolgens een procentuele berekening, waarbij duidelijk wordt of de software vaak heeft gewerkt. Dit is één van de resultaten die u behaalt met een stukje software testen van ons bedrijf. De rest van de resultaten zijn nog veel meer uitgebreid en ook nog eens veel beter te gebruiken. We geven u graag inzicht in onze methodes, maar kunnen helaas niet te veel prijs geven. De wereld van software testen is namelijk nogal concurrentie gevoelig. Wij denken dan ook dat we een methode hebben ontwikkeld die beter en sneller is dan die van onze concurrenten, dus u moet beslist eens een keer bij ons langs komen. Dan zullen wij onze methode toelichten, zodat ook u overtuigd kan raken van onze deskundigheid. Bel gerust voor een afspraak of kennismakingsgesprek, zodat we het uit leggen.