Snelle poort service in België | ROMASS 078/484996

Het herstellen en repareren van een poort in panne is specialistisch werk. Vooral wanneer het gaat om een elektrisch bedienbare poort. Kleine mankementen (zoals het vervangen van batterijen) kunt u wellicht eenvoudig zelf oplossen. Echter wanneer er zich grotere defecten voordoen, is het tijd om een erkend herstelbedrijf in te schakelen. We adviseren dit omdat een erkend herstelbedrijf jaren lange ervaring heeft in het maken van poorten. Daarnaast is het voor uw eigen veiligheid het beste om grotere defecten op te laten lossen door een vakman.

Expertise

Elektrisch bedienbare kantel-,schuif-,rol of sectionaalpoorten zijn namelijk voorzien van geavanceerde techniek, die voortdurend in ontwikkeling is. De techniekers van ROMASS zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast hebben zij voldoende expertise in huis om ook oudere systemen te herstellen. In hun servicebussen beschikken ze over diverse onderdelen van verschillende merken, waarmee de meeste problemen direct op locatie opgelost kunnen worden.

Veiligheid

Buiten de complexheid van de besturingssystemen van dergelijke poorten is er nog een reden waarom je de herstellingen van uw poort beter over kunt laten aan een vakman. Het kan onveilig zijn om zelf aan de slag te gaan met een kapotte poort. Zo staan torsieveren en kabels soms onder hoge spanning, waardoor het gevaarlijk is om deze zelf te verwijderen of vervangen. Onze mkaniekers weten exact waar ze op dienen te letten en hebben genoeg ervaring om veilig te werken. Sterker nog, alle ROMASS techniekers zijn in het bezit van een Vca-certificaat.

Poorten maken

Als je twijfelt of je zelf je poort kunt herstellen, schakel dan een bekwame technieker in. De mekaniekers van ROMASS kunnen alle soorten poorten van alle merken herstellen. Zij hebben de know-how en ervaring om op een veilige manier je elektrisch bediende poort weer goed werkend te krijgen.

Neem snel contact op met de poorten service van ROMASS voor een snelle herstelling van uw poort in panne.