Waar is bier in de aanbieding

Bier in de aanbieding

Heineken bier in de aanbieding

Zo is er deze week een aanbieding van Heineken voor 8,99 euro. Zeker een mooie prijs voor een krat Heineken . Hiermee bespaar je 6 euro op de reguliere prijzen. Als je meer kratten nodig hebt loopt die korting dus aardig op. Dan is 1 minuut op de website bier in de aanbieding kijken snel verdiend. Liever blikjes of fusten, dan is dat geen probleem. Deze staan namelijk ook vermeld op de website. Zo koop je al je bier in de aanbieding. Mis geen bier aanbieding meer en kijk elke week even op de site.

Bier in de aanbieding vergelijken

Om de bier in de aanbieding te vergelijken kan je kijken naar de prijs per liter die bij elke bier aanbieding staat vermeld. Een snelle manier om te zien of die bier aanbieding echt de moeite waard is en ook makkelijk om de goedkoopste bier aanbieding er uit te kunnen pikken. Zeker als het merk bier geen punt is. Dan kan je elke week een super deal binnen slepen en voor de beste prijs je bier inkopen. Betaal dus niet teveel voor je bier aanbiedingen en check even de website bier in de aanbieding.