Poetsmiddelen voor je wagen

Poetsmiddelen en materialen voor auto’s

Voor het onderhoud van je auto of iedere andere wagen is het belangrijk om de juiste middelen in huis te hebben. Truckwash 1 is een bedrijf die deze middelen aanbiedt. Je vindt daar niet alleen poetsmiddelen voor auto’s, maar ook voor vrachtwagens en caravans. Ze hebben zowel poetsmiddelen voor het reinigen van het interieur als het exterieur. Het is onwijs belangrijk om je voertuig goed te onderhouden. Zo verleng je niet alleen de levensduur, maar ziet je auto of ander voertuig er ook als nieuw uit. Wanneer je nog niet bekend bent met de verschillende poetsmiddelen dan is het goed om te weten dat ieder onderdeel zijn eigen poetsmiddel heeft. Harde of zachte lak, bumpers, rubbers, velgen, stootlijsten, allemaal vragen ze om hun eigen aanpak.

Microvezel doekjes zijn ideaal!

Bij Truckwash 1 vind je onder andere microvezel doekjes voor het poetsen van je wagen. Ook hebben ze andere poetsdoeken in het assortiment. Verwacht hoge kwaliteit tegen eerlijke prijzen van enkel en alleen A-merken, zoals Great-Lion en Vital Elements. Truckwash 1 weet ook dat kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn en daarom vind je daar hoge kwaliteit microvezeldoekjes die lang mee gaan. De microvezel doekjes zijn uitermate zacht en hebben een speciale structuur waarmee geen krassen ontstaan.

Overige poetsmiddelen

Een juist poetsmiddel voor auto reiniging is dus erg belangrijk, maar zoals we aangaven hebben ze bij Truckwash 1 ook middelen voor vrachtwagens en caravans. De poetsmiddelen kunnen namelijk voor verschillende voertuigen gebruikt worden. Echter zijn er altijd een paar punten waar je rekening mee dient te houden, voordat je begint aan het onderhoud. Begin altijd met de hand of met de machine te polijsten. Zo verwijder je al het vuil en krasjes. Dit geeft een optimale glans en een spiegelgladde basis. Daarna kan je beginnen met het poetsmiddel.